Cristiano Ronaldo se počastio 300 tisuća eura vrijednim Lamborghinijem

JEDAN od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo poznat je kako po svojoj igri, tako i po svojem neobičnom odijevanju, ljubavnim avanturama i sklonosti luksuznim automobilima. Budući da je u srpnju, zbog selidbe u Španjolsku, prodao Porche, sada se odlučio počastiti novim brzim automobilom i kupio Lamborghini Gallardo LP560-4 vrijedan 300 tisuća eura.  Prodao je i Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 Carreru i Mercedes C220CDI, a ostali su mu Rolls Royce, BMW i Ferrari, doduše razbijeni.

Automobil nosi ime bivše djevojke

Naime, u siječnju ove godine Cristiano je imao prometnu nesreću u Manchesteru, zabio se u zaštitnu ogradu pored ceste i potpuno uništio automobil, ali nije pretrpio teže tjelesne ozljede. Zanimljivo je što se njegov novi Lamborghini zove kao i bivša djevojka Nereida Gallardo koja, nezadovoljna zbog prekida, medijima često prepričava detalje iz njihove spavaće sobe. Tako je jednom prilikom izjavila kako se Ronaldo baš i ne može pohvaliti veličinom svojeg penisa.

Zbog Ronaldovog stila odijevanja, vrućih hlačica, pripijenih majica žarkih boja, pismo torbica, nakita i frizura, često se raspravljalo o njegovoj seksualnosti. On od cvjetića i Guccija ne odustaje, ali zato svoju muškost dokazuje bijesnim automobilima.

Pročitajte više