Crnogorska estradna starleta pedalirala Igora Cukrova



IGOR CUKROV, pobjednik ovogodišnje Dore i štićenik Tončija Huljića, trenutačno se nalazi na jednomjesečnoj turneji po Srbiji i Crnoj Gori gdje s ostalim kandidatima iz reality showa Operacija Trijumf nastupa po trgovima manjih gradića. Sudjelovao je i na crnogorskom festivalu Sunčane skale u Herceg Novom čiji je direktor Slobodan Bučevac, a sa čijom kćerkom i pjevačicom Aleksandrom je već duže vrijeme "dobar prijatelj".

Prema vrlo upućenom izvoru jednog tamošnjeg medija, Igor je Aleksandru nakon festivala pozvao na romantičnu večeru što je ona odlučno odbila. Svoju odluku kasnije je objasnila riječima: "Istina je da me pozvao na večeru, ali nisam prihvatila jer u njemu vidim isključivo prijatelja i ništa više od toga".

"Čim je došao na festival Igor ju je počeo oblijetati"

Igor je navodno tri dana pokušavao prići Aleksandri i pitati je za spoj. Izvor nadodaje: "Igor i Aleksandra su se upoznali putem Facebooka i neko vrijeme dopisivali, a čim je došao na festival Igor ju je počeo oblijetati, međutim, ona s njim nije željela izaći".

Igora Cukrova upitali smo kako komentira Aleksandrino odbijanje: "Mi smo prijatelji i ne mora me odbijati i nije me odbila, jer da sam je pozvao na večeru ona bi sigurno pristala". Njegova izjava kosi se s Aleksandrinom koja je, ponavljamo, izjavila da ju je Igor pozvao na večeru koju je odbila.

Igor Cukrov, koji se ne može pohvaliti zavidnim plasmanom na ovogodišnjoj Euroviziji, u Srbiji i Crnoj Gori održat će ukupno 15 koncerata, nakon čega se nada da će održati i nekoliko samostalnih koncerata. Nakon tih nastupa vraća se u Hrvatsku snimiti jednu već dogovorenu pjesmu.

Ove jeseni u Londonu Igor snima album

"Ove jeseni odlazim u London snimiti album za strano tržište, ali o tome još uvijek ne mogu detaljnije govoriti jer detalji nisu dogovoreni. Sve će biti u suradnji s Melom Bushom, poznatim svjetskim producentom pa kad dođem na red ja i moja karijera onda ću imati više informacija. Zasad toliko od mene, jer još uvijek nismo započeli niti s jednom pjesmom za album", rekao je Cukrov Indexu. 

Mladi pjevač kojeg prema njegovim riječima srpski obožavatelji nakon showa Operacija Trijumf doživljavaju kao zvijezdu u maniri Davida Beckhama, ovo će ljeto provesti "radno odmarajući se". "Tijekom ove turneje smješteni smo u raznim prekrasnim hotelima na divnim mjestima, tako da mislim da se nikad više neću toliko odmarati radeći. Bit će kupanja u moru i zafrkancije cijelo ljeto, što me veseli jer sam dosad više radio nego se odmarao, a sada je drugačije", ispričao je pjevač.

Aleksandri se, pak, sviđa Igor Mitrović?

Aleksandra Bučevac je, inače, pobjednica festivala Sunčane skale. Pobjedu je odnijela u suradnji s Igorom Mitrovićem s kojim je snimila duet za pjesmu "Voliš li me". Za Igora Mitrovića je jednom prilikom rekla kako joj "nije samo kolega nego nešto više pa i divan dečko te najbolji prijatelj".

U jednom intervjuu na pitanje čija je glazba najviše inspirira i oduševljava, Aleksandra je odgovorila jasno dala do znanja: "Moja!". Odgovor je obrazložila činjenicom kako uglavnom sluša pjesme koje snima za svoj album, zbog čega "mora samu sebe motivirati i fascinirati".

Pročitajte više