Crtež hrvatske umjetnice posvećen Ukrajini podijelio je i Orlando Bloom

Foto: Facebook

HRVATSKA umjetnica pod imenom Issa Arts prije tri dana napravila je crtež i napisala tekst koji je posvetila Ukrajini te ga je podijelila na društvenim mrežama. Tim crtežom oduševljene su brojne zvijezde.

Crtež je najprije podijelila Eva Green na Instagramu te napisala da postoji mnogo načina na koje se mogu podržati Ukrajinci, a njezinu objavu i crtež hrvatske umjetnice potom je podijelio i Orlando Bloom. Time se Issa pohvalila na Facebooku.

Žao mi je što je do ovog došlo u ovim ružnim i teškim okolnostima, ali svejedno mi je nekako drago. ❤️ (oni koji me dugo znaju znaju da sam u osnovnoj školi bila ludo zaljubljena u Legolasa (Orlanda Blooma) 🤭)

Objavljuje Issa ArtsNedjelja, 27. veljače 2022.

"Žao mi je što je do ovog došlo u ovim ružnim i teškim okolnostima, ali svejedno mi je nekako drago. Oni koji me dugo znaju, znaju da sam u osnovnoj školi bila ludo zaljubljena u Legolasa (Orlanda Blooma)", napisala je Issa.

Na crtežu koji je Issa izradila na engleskom jeziku piše: "Jednostavno ne razumijem ljude. Imaju slapove, planine, mora, cvijeće, zvijezde i stabla. Imaju pse i mačke i kitove i bebe slonova! Imaju ljeta i jeseni i zime i proljeća. Imaju kavu i čokoladu, razne vrste voća i torte. Imaju filmove i glazbu i knjige, prijatelje, obitelji i ljubavne partnere. Imaju tisuću načina da budu dobri jedni prema drugima, a ipak - svađaju se i mrze jedni druge."

Pročitajte više