Cruz iz Santa Barbare danas ima 70 godina, ali uopće tako ne izgleda

Foto: Imdb/Instagram

KRAJEM osamdesetih i početkom devedesetih nisu se propuštale epizode Santa Barbare. Nema tko nije pažljivo pratio zgode i nezgode brojnih likova, a među njima su najomiljeniji par bili Eden i Cruz. 

Glumac A Martinez, koji je u seriji glumio zgodnog Cruza, danas slavi 70. rođendan, što se prema njegovim slikama nikad ne bi dalo zaključiti. 

Rođen je 1948. u Kaliforniji kao Adolfo Larrue Martinez III, a nadimak A je dobio kako bi ga razlikovali od oca i djeda. Kasnije ga je usvojio kao svoje umjetničko ime. 

Prvi scenski nastup imao je sa samo 12 godina kad je pjevao u jednom talent showu, ali s vremenom se odlučio posvetiti glumi. 

Pojavio se u nekoliko filmova i serija, no najveću mu je popularnost donijela upravo uloga u Santa Barbari gdje je utjelovio Cruza Castilla, policajca meksičkog porijekla koji se zaljubi u kćer bogatog biznismena. 

1981. oženio se kolegicom Mare Winningham s kojom je glumio u seriji The Young Pioneers. Njihov brak je potrajao samo godinu dana, a već sljedeće godine se zaljubio u svoju trenutnu ženu Leslie Bryans s kojom je i danas. Imaju troje djece, kćeri Devon Makenu i Ren Farren, kao i sina Dakotu Leeja. 

Pročitajte više