Crveni tepih u Cannesu: Uma Thurman nevjerojatno seksi, Jane Fonda ima liniju tinejdžerice

ZAVRŠNA večer Filmskog festivala u Cannesu bila je prava poslastica za modne kritičare. Iako nije bilo pretjerano oskudnih kombinacija niti dubljih dekoltea, glumice su našle načina kako da privuku poglede. Najveću pažnju dobila je Uma Thurman koja je ove godine u Cannesu bila u žiriju. 41-godišnja glumica obukla je plavu, pripijenu haljinu u kojoj je izgledala kao zakopčana do grla. Unatoč tome bila je nevjerojatno seksipilna i u njoj su joj se ocrtavale sve njene bujne obline.

Dobro raspoložena glumica nije skidala osmijeh s lica i mnogi su je proglasili najseksipilnijom pojavom večeri. Zvijezda dodjele bila je Kirsten Dunst koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu. Plavokosa ljepotica zablistala je u haljini napravljenoj od perja i svjetlucave, srebrne tkanine koja je odlično pristajala uz njenu blijedu put i plavu kosu.

Holivudska veteranka, Jane Fonda, pokazala je da i u 73. godini ima odličnu liniju u pripijenoj, svjetlucavo-ružičastoj haljini koja je, kao i Umina, bila zatvorena do grla. Još jedna veteranka, Catherine Denevue odlučila se za nešto konzervativniju varijantu u crnoj, jednostavnoj haljini i jakni sa crno-zlatnim uzorkom. Rosario Dawson obukla sjajnu plavu haljinu koja je isticala njene obline, a plavokosa francuska glumica Melanie Laurent, jedina je nosila lepršavu haljinu koja je lijepo pristajala uz njeno vitko tijelo.

Pročitajte više