CSI agent Rade Šerbedžija za Index: Amerikanci su simpatični, ali loše plaćaju!

POPULARNI glumac Rade Šerbedžija je unatoč činjenici da mu je raspored u Hollywoodu pretrpan, pronašao nekoliko trenutaka vremena za Index i ispričao nam kako mu je na snimanju popularne kriminalističke serije "CSI: Miami".

Iako je ranije bilo najavljeno kako će gostovati u svega jednoj od epizoda sedme sezone te uspješne serije, kao agent Aleksandar Šarapov - Rus koji je odrastao u Teksasu, Šerbedžija je još jednom svima pokazao zašto nosi titulu glumačke legende - oduševljeni Amerikanci su mu, naime, ponudili i ulogu u epizodama sljedeće sezone.

"Glumiti na američkoj televiziji je dosadno"

"Upravo danas završavam treću epizodu kao gostujuća zvijezda u toj popularnoj TV seriji. Glumim oca mladog Erica Delka (Adam Rodriguez). Uloga je vrlo interesantna. Moj lik je rođeni Amerikanac koji je u mladosti otišao na Kubu kao američki špijun, da bi se tamo zaljubio u komunizam i postao ruski špijun. Vraća se u Ameriku i tu ga pronalaze jer otkriju da je otac mladoga Erica Delka. Neću vam dalje otkrivati tajne, jer kažu da to nije pristojno", rekao je Šerbedžija za Index.

"Žele me da se pojavim i u sljedećoj sezoni, ali mislim da neću na to pristati. Iako su simpatični i dobri - loše plaćaju, a glumiti na američkoj televiziji je dosadno. Ipak preferiram filmove i imam nekih planova na tom području. Ne mogu vam ih još reći. Eto, toliko za sada - zovu me na snimanje zadnjeg kadra u ovoj epizodi", dodao je Rade Šerbedžija.

Pročitajte više