Čudo od djeteta: 9-godišnji Silvio otpjevao za rekordni iznos

"NAPOKON netko niži od mene", tim je riječima Igor Mešin najavio "čudo od djeteta". Zbog najmlađeg natjecatelja showa "Ne zaboravi stihove" isplatilo se ostati večeras pred televizorom. Silvio Šuklec je 9-godišnjak koji je svima pokazao kako se to radi. Proletio je kroz osam kategorija i kući otišao s rekordnim iznosom - 150 tisuća kuna.

S novcem planira ići u Gardaland

Iako je većina pjesama napisana prije njegova rođenja, malenom Silviju to uopće nije predstavljalo problem. Skoro svaku je znao kao od šale. Nije bilo razlike, je li to Tony Cetinski, Luka Nižetić ili, pak, Daleka Obala. Danak neiskustvu platio je na Oliverovoj Skalinadi jer Silvio dolazi iz Zagorja i "ne razumije se baš u dalmatinski". Podršku su mu dali roditelji koji su mu ujedno bili i Jokeri.

Štrukla, kako ga zovu prijatelji u školi, voli pjevati, plesati i glumiti, a pritom je i odličan učenik. Veseli i raspjevani dječak dobio je priliku svojim pjevanjem i zavidnim poznavanjem stihova osvojiti novčanu nagradu, a jedini mu je cilj u emisiji bio osvojiti dovoljno novca kako bi posjetio Disneyland ili Gardaland, što će mu se i napokon i ostvariti.

S.C.
Foto: Nova TV

Pročitajte više