Cura (20) potrošila 290 tisuća kn da izgleda kao Barbie: Muškarci me žele kupiti

Foto: Instagram

MLADA češka pjevačica i manekenka otkrila je kako je već potrošila više od 290 tisuća kuna na estetske operacije i priznala da joj muškarci žele platiti da im bude supruga.

Gabriela Jiráčková (20) iz Praga od malih nogu voljela je lutke Barbie i princeze i uvijek je sanjala da će postati jedna kad odraste. Pjevati je počela već sa sedam godina, dok se šminkati počela već s 13, a danas je poznata kao "Prva češka Barbie".

Sa 17 godina iskoristila je novac koji je uštedjela od pjevanja kako bi platila prvo povećanje grudi. Ove godine povećala ih je i drugi put, a redovito ubrizgava i filere za usne te koristi botoks, prenosi The Sun.

Sad je prati više od 65 tisuća ljudi na Instagramu i kozmetičke tvrtke javljaju joj se da reklamira njihove proizvode. No njezina internet slava donijela joj je i neke bizarne ponude muškaraca koji joj izjavljuju ljubav.

Gabriela kaže kako je bezazleni selfie s obožavateljem bio dovoljan da pokrene glasine kako je imao aferu s njom. Drugom prigodom menadžer kojeg je Gabriela jednom srela u kafiću tvrdio je da mu je izrazila ljubav i da je njihov brak gotova stvar - a njeni su roditelji čak primali poruke od njegove obitelji pokušavajući ih nagovoriti da je udaju.

Osim toga kaže da konstantno dobiva ponude od muškaraca koji je žele "kupiti" da bude njihova žena, no Gabriela pokušava ignorirati takve poruke.

No zahvaljujući internetskoj slavi, kaže kako klinike i saloni sad nude usluge njoj samo da ih reklamira, a neki joj nude čak i novčane naknade.

Otkrila je i da dobiva brojne komplimente od svojih fanova, ali i poruke od potpunih stranaca koji žele nešto s njom. "Dobila sam i direktne poruke od muškaraca s ponudom da me kupe, što je zbilja jezivo", kaže.

Gabriela kaže da se planira preseliti u Los Angeles kako bi ganjala pjevačku karijeru, no njezine planove pokvarila je pandemija. Krajnji cilj joj je, kaže, napuniti Madison Square Garden u New Yorku.

"Ne poričem da mi je lutka Barbie velika inspiracija, ali ne samo zbog izgleda - nadahnjuje me uglavnom ono što ona prikazuje", rekla je Gabriela. "Ona motivira djevojke širom svijeta da ostvare svoje snove."

Gabriela priznaje i da je već u osnovnoj školi postala meta vršnjačkog nasilja, do te mjere da si je s devet godina htjela oduzeti život. "Estetska kirurgija definitivno mi nije spasila život, već moji bližnji i unutarnja snaga."

Kaže i kako želi putovati svijetom te otvoriti zakladu koja će pomagati zlostavljanoj djeci "na konkretan način i protiv sistema koji trenutno u tome ne uspijeva."

"Volim sebe i upravo sam zbog toga postala poznata u cijelom svijetu, upravo je to najbolje u tome - što sam jednostavno ono što sam oduvijek željela biti. Ništa više, ni manje", zaključila je.

Pročitajte više