Cura Aarona Cartera nakon što je objavljen uzrok njegove smrti: "Nema smisla"

Foto: Instagram

MELANIE MARTIN, zaručnica pokojnog Aarona Cartera, sumnja u rezultate obdukcije prema kojima je 34-godišnji pjevač umro nakon što je konzumirao sedative i slučajno se utopio u kadi u svom domu u Los Angelesu, zbog čega je njegova smrt proglašena nesrećom.

"Tvrde da je smrt nastupila utapanjem, ali je u kadi nosio majicu i ogrlicu, što nema smisla. Zašto bi bio u kadi s odjećom na sebi?" poručila je Martin za TMZ pa dodala: "Još uvijek sam u šoku i nedostaje mi svaki dan. Ne razumijem ovakav tijek događaja i ovo izvješće nas samo tjera da postavljamo još pitanja."

Bolničari su ga na mjestu proglasili mrtvim

Podsjetimo, obdukcijom je utvrđeno da je Carter uzeo alprazolam, koji se često prodaje pod nazivom Xanax. Također, navodi se da je pjevač udisao plin difluoroetan, koji se u izvješću opisuje kao "plin koji može izazvati osjećaj euforije."

Pjevač je posljednji put viđen živ u ranim jutarnjim satima 4. studenoga, kada je u njegov dom došla policija nakon što je objavio snimku na Instagramu na kojoj se mogla vidjeti psihoaktivna droga, stoji u izvješću. Carter je zamolio policijske službenike da odu.

Sljedeći dan u njegov dom stigla je žena koja se u izvješću opisuje kao domaćica kako bi ga ponudila kavom. Kada nije bilo odgovora, ušla je i pronašla pjevača u kadi dok je voda iz slavine još uvijek tekla. Bolničari su ga na mjestu proglasili mrtvim.

Pročitajte više