Cura Danija Olma, kći bivšeg izbornika... Tko su španjolske WAGsice?

Foto: Instagram

Hrvatska je nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj otvorila utakmicom protiv Španjolske, a mi smo tim povodom odlučili predstaviti najpopularnije španjolske WAGsice, odnosno supruge i djevojke nogometaša Španjolske.

Alice Campello

Alice je supruga Alvara Morate, a nazivaju je jednom od najljepših WAGsica svijeta. Veoma je bliska s Izabel Kovačić, suprugom hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Dok je Morata igrao u Juventusu, navijači su upravo Alice smatrali "srećonošom" jer je on jednom prilikom izjavio: "Otkako sam upoznao djevojku, drugačiji sam na terenu!"

Morata i Alice vjenčali su se u njenoj rodnoj Veneciji 2017., na isti vikend kada su se vjenčali i Izabel i Mateo.

Sira Martinez

24-godišnja Sira kći je bivšeg španjolskog nogometnog izbornika Luisa Enriquea i djevojka nogometaša Robina Le Normanda. Ranije je bila u vezi s drugim španjolskim reprezentativcem, Ferranom Torresom. Sira je veoma popularna na Instagramu, njen privatni život redovito krade pažnju javnosti, a i sama ima sportsku karijeru - bavi se jahanjem.

Laura Schmitt

Laura je djevojka Danija Olma, bivšeg nogometaša Dinama i španjolskog reprezentativca. 26-godišnja Njemica ima skoro 150 tisuća pratitelja na Instagramu, a prvog dana 2024. godine objavila je i prvu fotografiju s Olmom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.