Cura koja je skupljala 80 tisuća eura za stan odustala od akcije, evo što će s novcem

Foto: Go Get Funding

KATARINA Skrbin, cura koja je prošli tjedan počela skupljati 80 tisuća eura za stan u Zagrebu na platformi Go Get Funding, odustala je od svog projekta.

Skrbin se danas javila na platformi Go Get Funding i obznanila da je njezina namjera pogrešno shvaćena te da će skupljeni novac donirati u humanitarne svrhe. Katarina je do sada skupila 1551 euro.

"Dragi svi, s obzirom na to da je moja ideja o platformi za skupljanje novaca za stan shvaćena potpuno pogrešno, odnosno ideja je bila da jedni drugima međusobno tako pomognemo koliko možemo, odlučila sam novac koji je do sada sjeo na moj račun uplatiti u humanitarne svrhe.

Hvala svima koji su me poduprli u ideji za koju sam smatrala da je dobra za sve nas da ju isprobamo, proširimo i pomognemo si međusobno, no isto tako hvala i onima koji imaju drugačije mišljenje o tom načinu skupljanja novaca i koji se s tim ne slažu, svako ima pravo na svoje mišljenje, i to je ok", napisala je.


"Svi koji su mi uplatili novce s namjerom da kupim stan, nadam se da se neće osjećati izigrano jer ću sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska. Za djecu koja nemaju niti obiteljski dom, niti roditelje. Na kraju krajeva uplatili su novac koji će završiti tamo gdje je svakako potrebno i napravili su dobro i humano djelo i na tome im zahvaljujem. PS. Dodam i potvrdu o uplati čim prođe, ovo je čisto da sad imate info što se događa", zaključila je.

Podsjetimo, Katarina je digla buru u javnosti skupljanjem novca za stan u Zagrebu i kazala da želi kupiti stan bez kredita. Poželjela je skupiti 80 tisuća eura za stan putem platforme na kojoj ljudi skupljaju novac za svoje osobne projekte.

Pročitajte više