Cura koja želi izgledati kao Barbie u samo par godina postala neprepoznatljiva

Foto: Instagram

STEFANIE MULIC iz Švedske 19 je godina i ovisna je o estetskoj kirurgiji. Prije nekoliko godina plavuša je izgledala potpuno drugačije.

Djevojka iz Göteborga očigledno nije bila zadovoljna svojim tinejdžerskim izgledom, pa je u vrlo ranoj dobi posjetila estetskog kirurga. Dosad se podvrgnula brojnim zahvatima, između ostalog popunila je usne, popravila obraze i čeljust, poravnala zube... Kaže kako troši 15 tisuća eura (oko 110.000 kn) na kozmetičke zahvate - godišnje.

Stefanie je usne popunila već s 13 godina, no kaže kako je njezina ovisnost zaista počela sa 17 godina. Prije dva dana na Instagramu je objavila fotografiju iz 2015. godine i istaknula kako je ponosna na svoju transformaciju.

Ovisnost o kozmetici nije slučajnost za Stefanie koju prati više od 8000 ljudi na Instagramu. Kako piše The Sun, majka i teta rade joj u kozmetičkoj industriji i nemaju ništa protiv njezinih operacija.

Stefanie želi izgledati poput Barbie i kaže da u nadolazećim godinama namjerava pod nož koliko god joj za to bude potrebno.

Pročitajte više