Cura koju je tek upoznao odvela ga u kuću svog bivšeg na seks, jedva izvukao živu glavu

Foto: Facebook

DA BI trebao pažljivije birati mjesta gdje će se seksati s djevojkom koju je tek upoznao u pubu, jedan je Britanac naučio na teži način, piše Mirror.

Naime, njih dvoje su se upoznali u lokalnom pubu i odlučili pronaći malo intimnije mjesto za druženje, a djevojka je predložila da odu do njene kuće.

Tamo nisu imali sreće jer je njena majka odbila pustiti nepoznatog mladića u kuću, ali njegova nova partnerica dosjetila se rješenju.

Nagovorila ga je da odu u kuću njenog bivšeg dečka Jaeja McManusa uvjeravajući ga da on nije kod kuće.

Kad su došli do njegove kuće, djevojka je navodno počela lupati po vratima dozivajući bivšeg, a iznutra je začuo muški glas koji je pitao tko je. Ona je doviknula svoje ime i ime mladića kojeg je dovela, što je njega, ispričao je, uplašilo, pa se udaljio od ulaznih vrata.

Odjednom su se vrata otvorila i ugledao je McManusa kako stoji s nožem dugim 13 centimetara pa je počeo bježati. U jednom je trenu osjetio ubod u leđa, no nastavio je trčati.

Tek kad se udaljio, vidio je krv i shvatio da je ozlijeđen, a slučajni prolaznici su mu pomogli da dođe do bolnice gdje je dobio tri šava i zadržan je preko noći.

McManus je ubrzo uhićen pod optužbom za pokušaj ubojstva, a u kući su mu pronašli i marihuanu.

Ispočetka je tvrdio da je žrtva njega prva napala, no uskoro je sve priznao.

"Ne mogu zamisliti gluplju odluku od ove da odete biti intimni u kuću njenog bivšeg partnera. To je recept za katastrofu", rekao je sudac.  

Pročitajte više