Cura Matea Kovačića u Španjolskoj otvara jako posebnu trgovinu

Foto: Instagram

IZABEL ANDRIJANIĆ, djevojka Matea Kovačića, odlučila je u Španjolskoj otvoriti trgovinu organskih, prirodnih proizvoda za bebe. Kako piše portal Don Balon Rosa, u tom će joj se projektu pridružiti sestra Ivana.

Lijepa studentica ekonomije odmah je po svom dolasku u Madrid osvojila španjolske medije koji su je nazivali novom Irinom Shayk, a na ideju o nesvakidašnjoj trgovini došla je provodeći vrijeme s nećakinjom Lucijom. Projekt se priprema posljednjih nekoliko mjeseci, a prema dostupnim informacijama, trgovina će se zvati Lunilou. Iako se ne zna potpuno sigurno, pretpostavlja se da će se trgovina nalaziti u Madridu gdje Mateo i Izabel žive.

U trgovini će se između ostalog prodavati lanena roba za bebe proizvedena od biljaka koje nisu uzgajane i zalijevane kemikalijama i štetnim pesticidima. Takvi proizvodi ne štete zdravlju i uživaju podršku udruga za zaštitu okoliša.

Portal piše da Izabel ne želi biti jedna od žena nogometaša koje muž uzdržava, a njen dečko je sretan zbog njenog poduzetničkog pothvata. 

Pročitajte više