Cura podijelila listu s 15 savjeta koju je dobila 3 mjeseca nakon lošeg spoja

Foto: Facebook

CURA iz Velike Britanije podijelila je listu poboljšanja koju joj je poslao dečko kojeg je upoznala preko Tindera i s kojim je otišla na samo jedan spoj.

Kimberley Latham-Hawkesford iz Velike Britanije na Facebooku je podijelila listu koja sadrži 15 razloga zbog kojih joj je odlučio ne poslati poruku, a koju je dobila tri mjeseca nakon njihovog spoja.

Kako piše The Lad Bible, dvojac je otišao na kavu, a zatim i na večeru. No stvari su brzo pošle po krivu. Dečko, kojeg nije imenovala, prvo ju je pitao namjerava li na plastičnu operaciju, prije nego što se uvrijedio kad je ponudila platiti.

Nakon tog spoja 24-godišnjakinja poprilično se iznenadila kad je dobila poruku tri mjeseca kasnije. "Bok, Kimberley, znam da je dosta prošlo otkako smo bili na spoju, no želim objasniti zašto ti nisam poslao poruku", napisao je te dodao kako je mogla spoj učiniti puno boljim. "Ispričavam se ako sam te uvrijedio", dodao je, prije nego što je nabrojao 15 točaka koje su mnogi na društvenim mrežama prozvali odvratnim.

"Da malo smršaviš, izgledala bi nevjerojatno. Pet-šest kilograma ili tako nešto", poručio joj je te nastavio: "Jako si blijeda. Znam da nisi fan sunca, ali malo lažnog tena ne šteti."

Zatim je napisao da ima velike grudi te da bi trebala više pokazivati dekolte te ju nazvao čednom jer ga nije poljubila. Poručio joj je i da "nabavi smisao za humor" jer se nije smijala njegovim šalama. No ono što je mnoge izbacilo iz takta njegov je zaključak, u kojem je poručio da će razmisliti o još jedom spoju uzme li njegove zamjerke u obzir. "Dat ću ti mjesec dana da mi se javiš da vidimo je li ovo napravilo razliku. Ugodan ti dan, Kimberley."

Kimberley je njegove poruke objavila na Facebooku, a njezina objava postala je hit, koji je podijelilo gotovo 25 tisuća ljudi. Za The Lad Bible rekla je da su joj "ubile samopouzdanje", no čim ih je više čitala, sve su joj smješnije. "Nisam mogla razumjeti kako bi tip mogao tako nešto reći ženi."

Pročitajte više