Cure detalji vjenčanja godine: Trajalo je tri dana, a koštalo je 136 milijuna kuna

Foto: Profimedia

NAJSTARIJI sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, oženio se glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nicolom Peltz, a u medije su procurili detalji luksuzne svadbe.

Par je izrekao  sudbonosno "da" na Palm Beachu na Floridi, a održane su dvije svadbene ceremonije - jedna židovska i jedna katolička, zbog toga što su njihove obitelji različite vjere, prenosi Daily Mail. Rabin koji je vodio prvu ceremoniju nasmijao je uzvanike jer je nekoliko puta Brooklyna slučajno nazvao David tijekom izricanja zavjeta.

Troškove raskošnog vjenčanja, koje je prema izvorima bliskima paru koštalo više od 15 milijuna funti, platio je Brooklynov novi svekar, milijarder Nelson Peltz. Jedno od najskupljih vjenčanja ikada mnogi su kritizirali na društvenim mrežama, smatrajući da je bilo pretjerano te da se moglo održati i skromnije.

Potpisali predbračni ugovor

Strani mediji pišu kako su David i Victoria platili usluge DJ-a Fata Tonyja, koji je doletio iz Londona kako bi zabavljao uzvanike, a pjevač Marc Anthony, bivši suprug Jennifer Lopez, također je besplatno nastupio na vjenčanju, iz usluge svome prijatelju Davidu Beckhamu. Mladi supružnici prvi su ples otplesali uz taktove pjesme Can't Help Falling In Love With You.

Svečanost je trajala tri dana, na njoj se okupilo oko 500 uzvanika, a među njima su bila i brojna poznata lica poput chefa Gordona Ramsayja, glumice Eve Longorije i teniskih zvijezda Serene i Venus Williams. Bivše Spajsice, Mel B i Mel C, također su prisustvovale ceremoniji vjenčanja, a gosti nisu smjeli koristiti svoje mobilne telefone na vjenčanju zbog ekskluzivnih prava koja su bila prodana magazinu Vogue.

Brooklynova mlađa braća Romeo i Cruz u svojim su govorima otkrili koliko su ponosni na to kakav je čovjek Brooklyn postao, a njegova sestra Harper bila je jedna od djeveruša.

Toliko vas volimo. Uzbuđeni smo što ćete biti dio obitelji", poručio je mladencima u svom petominutnom govoru bivši nogometaš David Beckham. 

Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na 380 milijuna funti (skoro 3.5 milijardi kuna), ali je bogatstvo obitelji Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru.

Pročitajte više