Cure ga pokopale zbog uputa njegove bivše: "Da mi tip ovo da, pobjegla bih"

Foto: Instagram / Screenshot: Twitter

DEČKO po imenu Jacob Brown na Twitteru je podijelio neobičnu objavu koja je privukla pažnju i podijelila mišljenja korisnika. Jacob je objavio popis stvari za koje tvrdi da je njegova bivša djevojka o njemu napisala kao vodič za njegovu buduću djevojku.

Iako je većini prva pomisao kako se radi o upozorenjima, negativnim stvarima i pogreškama koje je u vezi radio, popis njegove bivše djevojke sadrži samo lijepe stvari, činjenice i sitnice koje ga vesele, kao i stvari koje voli i ne voli.

"Moja bivša mi je ovo napisala i doslovno je najbolja stvar koju sam ikada dobio", napisao je Jacob na Twitteru uz popis koji je njegova bivša složila. Vodič na tri stranice navodi njegove preferencije u hrani, kako najradije provodi slobodno vrijeme i na što bi njegova buduća cura trebala posebno pripaziti.

Za razliku od njega, korisnici Twittera ovaj su potez smatrali glupim i nepotrebnim pa su ga kritizirali u komentarima.

"Da mi tip da popis uputa od svoje bivše, pobjegla bih", napisala je jedna djevojka, a druga joj se pridružila komentarom: "Morat ćeš sam naučiti kako prijeći prepreke koje ti se nađu na putu, a ne mahati popisom svojih želja i preferencija."

Šale su se nastavile nizati. "Bivša djevojka ili dadilja?", "Odlično, kao da mi netko daje psa na čuvanje", pisale su zgrožene djevojke. Ipak, bilo je i onih koje su ovo smatrale vrlo slatkim te su Jacobu poručile kako nije ni svjestan koliko je njegovoj bivšoj stalo do toga da je on sretan.

Pročitajte više