Čuvala je njegovu tajnu četiri godine, njihov kratki brak prekinula je njegova smrt

Foto: Guliver Image/Getty Images

AGENT prerano preminulog glumca Chadwicka Bosemana objavio je da iza njega ostaje supruga Taylor Simone Ledward. Osim teške bolesti koju je od javnosti krio četiri godine i neumorno u tom periodu snimao filmove, zvijezda Black Panthera skrivala je i puno detalja iz privatnog života. Tako javnost do danas nije znala da su se on i Ledward vjenčali.

Poznato je da su u vezi bili pet godina, a otkriveno je da su se u tajnosti vjenčali krajem prošle godine.

Ledward je bila uz njega u posljednjim trenucima, koje je proveo u svom domu. Zaprosio ju je lanjskog listopada, a vjenčali su se pred uskim krugom obitelji i prijatelja. Svoju vezu godinama su držali podalje od očiju javnosti, a onda su odlučili zajedno se pojavljivati na crvenim tepisima.

Embed from Getty Images

Ledward je pjevačica koja je u Kaliforniji završila Glazbenu akademiju, a tijekom studija je bila glavna vokalistica lokalnog jazz benda.

Vezu su započeli 2015. godine, a samo godinu dana kasnije njemu je dijagnosticiran rak debelog crijeva. Posljednji put su se zajedno pojavili na NBA utakmici u Chicagu u veljači ove godine.

Embed from Getty Images

Bosemanovi obožavatelji zabrinuli su se nakon što je on objavio snimku kojom je proslavio pokretanje Projekta 42, kojim je donirano 4,2 milijuna dolara za opremanje bolnica u afroameričkim zajednicama. Kako su tada komentirali, izgledao je slabo i mršavo, no nikome nije padalo na pamet da je tako teško bolestan.

Embed from Getty Images

Pročitajte više