Daenerys otkrila da je peta epizoda GOT-a najluđa dosad: "Nađite veliki TV"

Screenshot: Youtube

IAKO su mnogi fanovi Igre prijestolja bitku s mrtvima i konačan obračun s Noćnim kraljem iščekivali kao najvažniju bitku u seriji, glumica Emilia Clarke (koja igra kraljicu Daenerys) najavila je da nas u petoj epizodi čeka nešto puno veće. 

"Bit će ludo. Peta epizoda je još jača od prethodnih. Mislim, četvrta, peta i šesta, sve su lude. Nađite najveći televizor koji možete", rekla je u intervjuu s Jimmyjem Kimmelom. 

S Kimmelom je porazgovarala i o tome kako se snimala treća epizoda, odnosno velika bitka s mrtvima. 

"Ono što ste vidjeli, tako je i snimano. Bilo je puno krvi, blata i ljutitih ljudi, a onda bih došla iza scene gdje je bilo puno krvi, blata i uspavanih ljudi", ispričala je ona i istaknula da su se scene iz bitke snimale punih 55 noći. 

Otkrila je da je ona ipak imala sreće te da je većina njenih scena, budući da se događaju na leđima zmaja, snimljena u velikom skladištu na "velikoj napravi" kojom je upravljao jedan od članova ekipe. 

Na upit kako joj se svidjelo što Jon Snow jaše zmaja, odgovorila je: 

"Neću ti lagati, bilo je čudno. Bio je prilično arogantan oko toga. Kad se popeo, pokazalo se da je malo drugačije kad muškarac jaše zmajeve. Za njih je to prilično neudobno."

"Zbog ljudskih testisa?" pitao je Kimmel. 

"Da, izgledalo je prilično bolno", odgovorila je Emilia. 

Pogledajte najavu za četvrtu epizodu osme sezone GoT-a

Pročitajte više