Dala je kćeri mobitel da je smiri, uskoro ju je dočekalo neugodno iznenađenje

Screenshot: NBS San Diego

NIJE tolika rijetkost da dijete u neznanju naruči nešto s interneta igrajući se s mobitelom svojih roditelja, no ova djevojčica svojim se "izborom" posebno izdvojila nakon što je s Amazona naručila - kauč vrijedan 400 dolara (oko 2800 kuna).

Majka dvoje djece, Isabella McNeil doživjela je neugodno iznenađenje kad je primila obavijest da je njen novi kauč isporučen. Najprije je pomislila kako je narudžbu, kako kaže za NBS San Diego, možda izvršila u snu, a onda se sjetila da  je ranije svojoj dvogodišnjoj kćeri Rayni dala mobitel kako bi ju zaokupirala dok je nešto radila.

Rayna je tada malo pregledala i odabrala najbolju nijansu kauča koji bi se slagao s ostatkom dekora i kupila ga pomoću gumba za brzu kupnju. "Zgrabila je moj mobitel kao što to obično radi kada se želi igrati, a Amazon aplikacija mi je ostala otvorena pa je slučajno obavila kupnju", ispričala je Isabella i dodala kako je to shvatila tek kad je dobila obavijest da je kauč dostavljen te narudžbu više nije mogla otkazati.

Ono što bi cijelu situaciju učinilo još gorom jest bila činjenica da bi vraćanje kauča platila 179 dolara (1600 kuna) pa je kauč odlučila prodati preko Facebooka.

Nažalost, još nije imala sreće pa je kauč i dalje kod nje. Na društvenim mrežama potaknula je roditelje da se bolje osiguraju od ovakvih slučajeva. "Mislim da bi roditelji trebali biti svjesniji toga da, kada daješ djetetu mobitel, trebaju biti sigurni da su zatvorili sve aplikacije i da se otključavaju na otisak prsta. Također, pripazite da ne znaju važe lozinke, nekad su djeca pametnija nego što mislimo. Umirivanje djeteta na taj način ipak nije vrijedno nije 179 dolara. Od sada ću biti pažljivija", zaključila je Isabella.

Pročitajte više