Dalić otvorio restoran u Varaždinu, došli Modrić i Kovačić. Ovako izgleda prostor

Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL (Na naslovnoj fotografiji nije događaj iz teksta)

ZLATKO DALIĆ otvorio je restoran u Varaždinu, a na otvorenju su se pojavili Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Restoran se zove The Family.hr (op.a. Obitelj.hr), a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, restoran je okrenut talijanskoj kuhinji pa poslužuje pizze i tjestenine, ali, čini se, i klasična mesna jela. U restoranu su izvješeni uokvireni potpisani dresovi hrvatskih nogometnih reprezentativaca. "Za goste, za prijatelje, za obitelj", stoji u opisu restorana na društvenim mrežama.

Pohvalili su se i carbonarom "na slavonski s komadićima suhe slanine crne slavonske svinje" pa ostaje samo nagađati je li Dalić ostvario suradnju s Domagojem Vidom koji se u Slavoniji bavi baš uzgojem crne slavonske svinje.

"Posveta reprezentaciji"

Varaždinski.hr piše da je restoran i "svojevrsni muzej i posveta hrvatskoj reprezentaciji". "Nigdje na jednom mjestu nećete vidjeti toliko hrvatskih dresova s utakmica u kojima je ispisana povijest naše nacionalne vrste. Medalje s dvaju svjetskih prvenstava i završnice Lige nacija zauzimaju posebno mjesto", dodaju.

Restoran ima 150 sjedećih mjesta i prostire se na 600 metara kvadratnih.

Inače, Dalić je poznat po tome što inzistira na frazi "obitelj" kada je riječ o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ta riječ se čak mogla i vidjeti na busu kojim su se lani reprezentativci i on dovezli na Trg bana Jelačića pa ne iznenađuje da je to iskoristio i za naziv restorana.

Pročitajte više