Dalmatincima prekipjelo? Poruka na zgradi: Ne uriniraj ovdje, pripremamo ti sačekušu

Ilustracija/Foto: Facebook/Get Direct/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca (na fotografiji nije događaj iz teksta)

DRUŠTVENIM mrežama kruži prijeteća poruka koju su zasad nepoznatom počinitelju napisali ljutiti stanari jedne zgrade, čini se u Dalmaciji. Fotka koja je objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca postala je hit prikupivši 1800 lajkova i hrpu komentara. 

"Opomena!!! Ne uriniraj ovdje – idi svojoj kući i radi to doma sam sebi!!! Snimit ćemo te, a pripremamo i sačekušu iz auta – tada nećeš imati čime zagađivati naš okoliš!" zaprijetili su stanari. 

"Spametuj se dok ti je vrijeme", piše u prijetećoj poruci, a stanari su počinitelju dali do znanja kako su kamerom snimili dio njegovih nogu te da će ga "uloviti u cjelini". Dodali su i kako pretpostavljaju o kome se radi te da slijedi dokaz. 

"Sad svi gledaju u šlape"

"Sve službe su u praćenju", našalio se netko u komentarima, a drugi dodao: "Auu, loše mu se piše." "CSI ulaz 43", "Sad svi gledaju u šlape" i "Poznajem te po koraku", samo su neki od komentara. 

Splićani imaju probleme s turistima

Podsjetimo, s dolaskom turstičke sezone društvenim mrežama počele su kružiti snimke bizarnog ponašanja turista u Splitu koji postaju veliki problem za lokalno stanovništvo zbog previše alkohola, uriniranja po gradu i spavanja po cesti.

O ponašanju turista, mahom Britanaca, oglasio se i Paul Bradbury, Britanac koji godinama živi u Hrvatskoj i objavljuje videozapise svojih dojmova o zemlji.

Pročitajte više