Damir Kedžo najavio rođendanski koncert, svoj prvi nastup u Zagrebu nakon 3 godine

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Damir Kedžo najavio je veliki slavljenički koncert 25. svibnja u zagrebačkom Johannu Francku povodom svog rođendana. 

Prvi je to koncert nakon duge 3 godine koji će Damir održati u glavnome gradu, a pridružit će mu se i gosti iznenađenja. Pjevač če na koncertu izvesti neke od svojih hitova poput Sve u meni se budi, Poljubi me sad, Vidi se izdaleka, Srce mi umire za njom, Vojnik ljubavi, Hram, Mi protiv nas, Ljubavi moja, Nedodirljiva, Kad ljubav, ali i obrade nekih od publici najdražih pjesama.

"Publika nije od mene navikla na ono što će dobiti u Johannu Francku 25.5., pozivam sve da ne razmišljaju dvaput nego dođu i uživaju u spektaklu. Želim da se ovako poseban koncert pretvori u iskustvo koje uvijek pamtiš, želim da to bude onaj jedan koncert zbog kojeg želiš da se ponovno dogodi takav nastup u fantastičnom klupskom prostoru. Obećajem spektakl dan nakon svog rođendana. Vidimo se i bit će posebno!", najavio je koncert Kedžo.

Njegovo posljednje izdanje publika je mogla vidjeti na ovogodišnjoj Dori gdje se Damir predstavio pjesmom Voljena ženo. Pobjednik Dore 2020, pobjednik showova Tvoje lice zvuči poznato te Masked Singer, dobitnik brojnih nagrada Porin, Cesarica i pobjednik Zagrebačkog festivala, samo su neke od statua koje Kedžo ima u svom izlogu.

Pročitajte više