Damir Kedžo uspio nevjerojatno skinuti Josipu Lisac i odnio pobjedu u TLZP-u

Screenshot: Youtube

NA POČETKU četvrte epizode All Stars sezone showa Tvoje lice zvuči poznato pozornost su odmah privukle Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak, koje su uskočile u opasno kratke haljine

No već ih je prvi nastup uspio zasjeniti, a pokazalo se da njega nije uspio zasjeniti nitko jer je Damir Kedžo s fantastičnom transformacijom u Josipu Lisac odnio pobjedu u večerašnjem TLZP-u. 

"Ovo je bilo maestralno i na momente začuđujuće koliko si ti bio Josipa", rekla mu je Indira, koja je dodala da je podigao ljestvicu "nebu pod oblake".

"Večeras je bila čast uživati u vašoj interpretaciji",komentirao je Goran Navojec.

"Glumački je bilo senzacionalno. Svi misle da mogu imitirati Josipu, ali većina je imitira jako loše. Da mi je netko ovo pustio na radiju, ne bi mi palo na pamet da je ovo Kedžo", rekao je Igor Mešin.

"'Kroz sezone je bilo dobrih Josipa i dogodi se da nas netko oduševi, ali mislim da se više nikad neće pojaviti bolja Josipa u showu. Bilo je emotivno, jako slojevito, bio si profinjen", zaključila je Nives.

Saša Lozar i Mario Petreković udružili su snage i u zajedničkom nastupu utjelovili Shakiru i J.Lo. 

Ivana Mišerić ove je nedjelje postala Danijela Martinović i zapjevala hit grupe Magazin Došlo vrijeme da se momci žene. 

"Skužila sam da je to fora, da se cijelo vrijeme moram smijati, tako mi je lakše pjevati. Djeluje jednostavno, ali je ovo možda najzahtjevnija točka zasad", priznala je Ivana. 

Mario Roth je, ovog puta u odijelu i s plavom perikom na glavi, izveo pjesmu Stars Simply Reda. 

Četvrti nastup večeras bio je onaj u kojem je Maja Bajamić utjelovila Cardi B s pjesmom Bodak Yellow. 

"Veliki sam fan njezinog karaktera koji je bez cenzure, takav kakav je, meni je fantastičan! Tako me ljudi mogu najviše kupiti, kada su takvi kakvi jesu i boli ih đon hoće li se to nekome svidjeti ili neće", komentirala je Maja. 

Dalibor Petko utjelovio je Maju Šuput te izveo njen hit Hej Balkano. Indira je odmah ustala i zaplesala kad je počeo Petkov nastup, koji je postao još urnebesniji kad je ovaj strgnuo široku haljinu i skinuo se u uski i kratki kombinezon. 

"Isuse Bože", komentirala je Maja, držeći ruku preko usta. 

"A gle, gore ne može! Mene dopadnu uvijek te neke uloge nakon kojih se moram lagano zacrveniti, pribrati i doći pred žiri, tako i ovaj put", komentirao je Petko ulogu koja ga je zapala. 

Svima je upalo u oči kako se Petko čak i popeo na stol, a Maja je zaključila da je zaista  dao svoj maksimum. 

"Ako si se nečime približio Maji, to je onda ta njezina energija. Morao si završiti na stolu jer inače ne bi bio Maja Šuput", komentirao je Igor Mešin, a Navojec je dodao da je prezadovoljan nastupom. 

"Izdržao je stol! Ovo je svakako bio jedan slojevit nastup u odjevnoj kombinaciji, nisi ni zvučao ni izgledao kao Maja, ali si prštao njezinom energijom i pozitivom", rekla je Nives. 

"Petko je zabavljač, mene je nasmijao i rasplesao", zaključila je Indira. 

Katarina Baban nastupila je kao Marc Anthony i Maluma s hitom Felices los 4, a pozornost je privukla i prezgodna plesačica Tina Walme vatrenim plesom u crvenoj haljinici. 

"Španjolski mi stvarno nije problem, toliko sam meksičkih sapunica gledala da većinu razumijem tako da mi nekako brzo uđe u uho. Simpatična jedna pjesma", zaključila je Katarina. 

Prvi je nastupio Damir Kedžo koji je utjelovio Josipu Lisac i otpjevao njenu pjesmu O jednoj mladosti.

"Moram priznati da sam se dosta potrudio oko ove transformacije, kao i kod svake do sad, ali je osjećaj neke težine puno veći. Zauzdavanje je ovaj put moj ključ uspjeha, ali na jedan potpuno drugačiji način", rekao je Kedžo. 

Pročitajte više