"Dan Bilzerian je teška prijevara, a u pokeru od kojeg tvrdi da živi totalno je užasan"

Foto: Instagram

DAN BILZERIAN poznat je i kao "Kralj Instagrama", no da to nije mišljenje s kojim se slažu svi, dokazao je i YouTuber koji je analizirao njegovu igru i prozvao ga lažnjakom.

Profesionalnog igrača pokera koji se pretvorio u velikog Playboya i zvijezdu društvenih mreža popularni YouTuber Doug Polk nazvao je totalnim lažnjakom, a to je dokazao analizirajući njegovu igru.

Polk inače na YouTubeu objavljuje tutoriale iz pokera, a analizom Bilzerianove igre došao je do spoznaje da je "Kralj Instagrama" u toj igri za koju tvrdi da mu je donijela bogatstvo u najmanju ruku prosječan, ako ne i loš.

"Dan Bilzerian tvrdi da je sav svoj novac zaradio od pokera, a to ne može biti istina. Njegov otac zaradio je brdo para, ali u osamdesetima je završio u zatvoru i morao platiti 50-60 milijuna kazne, no platio je samo nekoliko milijuna. Ostali novac je nestao", tvrdi Polk koji dodaje kako novac ipak nije nestao već je završio u džepu Playboya koji tvrdi kako ga je zaradio na pokeru.

Polk nije jedini koji misli kako je Dan Bilzerian u pokeru totalno loš. "Mislim da ne postoji osoba koja zna osnove pokera i može tvrditi da je on odličan igrač", dodao je drugi entuzijast za tu igru, piše TheLadBible.

"Po mom mišljenju, očito je kako je Bilzerian samo privilegirani beta muškarac. Poker nije zajamčeni dohodak. Nitko u njemu nije toliko konzistentan", dodao je te zaključio u nešto blažem tonu: "Na kraju dana, stvarno me nije briga. Ako njegov životni stil za njega funkcionira, tko smo mi da ga osuđujemo."

Pročitajte više