Dan prije vjenčanja saznala da je zaručnik vara, brutalno mu se osvetila

Ilustracija: Instagram

JEDNA žena otkrila da je zaručnik vara dan prije vjenčanja, a zatim mu se osvetila kad je tijekom ceremonije otkrila kako ju je varao.

Casey iz Australije, koja je svoju priču podijelila za Whimn, tvrdi da je dan prije udaje saznala da joj zaručnik nije bio vjeran. Rekla je kako je pila vino s prijateljicama dan prije vjenčanja za muškarca s kojim je u vezi bila šest godina kad je primila poruku s nepoznatog broja.

"Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?", pisalo je u poruci, uz koju su stigle fotografije njezinog zaručnika i screenshotovi razgovora između njega i tamnokose žene.

"Poruke su bile od prije nekoliko mjeseci pa sve do prije nekoliko dana", kaže nesuđena mlada. "Moj mozak jednostavno nije mogao pojmiti što se događa. Legitimnost tih poruka nije bila sporna. Jednostavno sam znala."

Neke od poruka koje je dobila je objavila. "Ovaj vikend. Ti i ja....tijelo ti je jebeno nevjerojatno. I jebote koliko dobro ga znaš koristiti. Volio bih da moja djevojka ima polovicu tvojih vještina", pisalo je u nekima od njih.

Casey je briznula u plač kad je čitala poruke, a prijateljice su je ohrabrivale da otkaže vjenčanje. No ona je imala bolju ideju.

"Hodala sam do oltara olovnim nogama, u haljini iz snova koja je postala običan kostim. Kad mi je vidio lice, znao je da to nije ushićena žena na svoj veliki dan, no nije imao pojma što ga čeka. Stala sam ispred svih, uzdahnula, okrenula se prema našim prijateljima i roditeljima i rekla im istinu o Alexu.

"'Neće biti vjenčanja danas', najavila sam."

"Čini se da Alex nije ono što sam mislila da je."

Prijatelji i obitelj bili su šokirani priznanjem i Alex ju je pokušao uhvatiti za ruku kako bi je spriječio da govori dalje. No bilo je prekasno, a među cvijeće još je sakrila telefon. Umjesto zavjeta - pročitala je poruke.

"Pročitala sam svaku poruku koju mi je poslala. Sa svakom riječju, sve više boje nestajalo je s Alexovog lica. Dopustila sam da nam se sretnu pogledi i nije imao baš ništa za reći."

"Izjurio je iz crkve, a kum za njim. Njegova obitelj bila je užasnuta."

Pročitajte više