Daniel Baldwin se ipak rastaje od problematične supruge koja ga je često tukla i puno pila

DANIEL BALDWIN se ipak rastaje od svoje supruge Joanne, a ovog je puta ona sama predala zahtjev za razvodom braka. Prije par mjeseci glumac se želio razvesti od supruge Joanne koja ga je jednom prilikom i istukla i prijetila mu ubojstvom, no onda se predomislio. Sad Joanna želi razvod zbog "nepomirljivih razlika" te ujedno traži ogromnu svotu novaca. Mjesečno želi četiri tisuće dolara alimentacije za njihovo dvoje djece te želi 50 posto svega što njezin suprug posjeduje.

Kad je ranije Daniel tražio razvod naveo je kako njegova žena ima puno problema s ponašanje, alkoholom i drogama. Stalno ga je udarala, vrištala po kući zbog novaca, bacala razne predmete te tako budila djecu, a često je bila potpuno pijana i pod raznim drugim utjecajima. Jednom ga je istukla toliko da je pozvao policiju, koja je zaključila kako nije sposobna brinuti o djeci te savjetovala Danielu da ih odvede na neko sigurno mjesto.

Par se upoznao 2006. godine u centru za rehabilitaciju te su se sljedeće godine oženili. S Joanne ima dvoje djece te još troje iz prethodnog braka.

Pročitajte više