Daniela Trbović na premijeru "Ustava RH" povela sestru koja joj nevjerojatno nalikuje

Foto: Press

NA PREMIJERI filma "Ustav Republike Hrvatske" pojavili su se brojni poznati Hrvati.

Osim brojnih političara, došla su i brojna lica iz filmskog i televizijskog svijeta. Voditeljica Daniela Trbović je na premijeru došla sa svojom sestrom Natašom koja joj nevjerojatno nalikuje.

Događaj nije propustio ni uvijek dobro raspoloženi Miroslav Ćiro Blažević koji je spremno pozirao za kamere.

Stigle su i sestre Nanut koje rijetko propuštaju ovakve događaje, zatim Mirjana Hrga sa suprugom Stašom Stefanovićem, novinarka Ivana Paradžiković, bračni par Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Saša Kopljar sa suprugom Renatom, Zrinko Ogresta sa zaručnicom Ozanom Ramljak, Rujana Jeger, Slavenka Drakulić, glumice Kristina Krepela, Jadranka Đokić i Ksenija Marinković, poznati odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović te mnogi drugi.

Stigli su i brojni političari među kojima i Jadranka Kosor, Stjepan Mesić i Vesna Pusić, a najviše pažnje privukao je Vladimir Šeks koji je stigao sa suprugom Anicom.

Ustav Republike Hrvatske u produkciji Inter filma stiže u hrvatska kina 6. listopada, a sve informacije kao i online prodaju ulaznica možete pogledati na http://www.blitz-cinestar.hr/zagreb/ustav-republike-hrvatske/3856/20161003.

Pročitajte više