Danijela Dvornik: Nakon te objave pun mi je inbox muških poruka

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK progovorila je o porukama koje prima u inbox nakon priznanja da se dopisivala s mlađim muškarcem.

"Jutarnja spiza i kava. Nakon što su svi portali prenijeli vijest o mom dopisivanju s frajerom i betonskom zidu koji nas je razdvojio, pun mi je inbox muških poruka. A nigdje nije pisalo da ih tražim, niti da mi je do dopisivanja. Ipak, želim se svima zahvaliti na muškoj i ženskoj podršci svih dobnih skupina što ipak ulijeva nadu da nije sva romantika pristojnog upoznavanja, izgubljena u bespućima interneta. Nemam problem sa sobom, niti sa svojim izgledom, dapače, puna sam samopouzdanja, ali nikada neću pristati na 'pošalji mi fotku svoga tijela'. Mnogim djevojkama i ženama to je apsolutno odbojno i ponižavajuće. Žalosno je to da neki muškarci generaliziraju žene samo na osnovu svog lošeg izbora i iskustva i stavljaju nas u isti koš. Još je žalosnije da postoje žene koje misle da sam trebala poslati svoju fotku 'jer što ima veze, neka vidi', 'i tako je to danas, pa nisi valjda mislila da on želi s tobom razgovarati' ili 'daj se malo opusti, nisi u cvijetu mladosti'", napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj pozira nasmijana.

"A ono najbolje je da je mogao otvoriti tvoj profil i ima tvojih prekrasnih fotki na milijun", poručila joj je jedna pratiteljica, na što je Danijela odgovorila da njen udvarač nema Instagram.

"Dopisujem se s par godina mlađim tipom, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotografiji. To traje nekoliko dana", napisala je nedavno Danijela na Instagramu

"Onda on pošalje poruku: Mogu li dobiti fotografiju tvog tijela? I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas! Zašto? Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarjela", pitala je tad svoje pratitelje.

Pročitajte više