Danijela Dvornik razočarana egzotičnom destinacijom: "Putovanja nisu samo resorti..."

Foto: Instagram

BLOGERICA Danijela Dvornik često sa svojim pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života. Tako je otkrila da je otputovala ekonomskom klasom na Filipine u društvu prijateljice. Prošli tjedan bila je u gradu Manili, a ovaj je u Cebuu.

Grad Cebu ju nije previše oduševio. U jednom Instagram storyju pokazala je realnost grada za koji tvrdi da je pun smeća te da sve smrdi. "Ovdje možete vidjeti čovjeka koji leži na cesti", rekla je Danijela. 

"Tamo negdje iza prekrasnih plaža postoji realan svijet i život Filipina", napisala je u opisu. U najnovijoj Instagram objavi napisala je kako putovanja nisu uvijek ugodna.

"Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju. Gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti, a da ne promisliš što se van tih zidova događa. Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno. Osim radoznalosti treba i hrabrosti da se suočiš s istinom koja nije uvijek obojena rozom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti.
Sve što možeš učiniti jest da još više cijeniš ono što jesi i što imaš. Ponekad jednostavno moraš otići da bi se vratio", stoji u objavi. 

"Nema se tu što vidjeti"

Početkom ovog tjedna bila je i na otoku Boracay, a fotke je objavila na društvenim mrežama. 

Za Manilu tvrdi da je previše kaotična, a Danijela je ondje doživjela i okršaj s taksistima. Nije impresionirana tamošnjom kulturom.

"Svako putovanje ima neku prednost. Ako putnik posjeti bolju, bogatiju zemlju, može naučiti kako poboljšati svoju. A ako ode u goru, siromašniju, naučit će kako da uživa u svojoj zemlji", poručila je prošli petak Danijela u videu u kojem je ležala na plaži s prijateljicom. 

Pročitajte više