Danijela Martinović o kolegicama s estrade: "Najlakše je zaboraviti grudnjak i obući tangice"

Foto: Instagram

NAJAVLJUJUĆI svoju novu pjesmu "Volim barabu", koju je za nju napisao bračni par Huljić, Danijela Martinović dala je intervju za Radio Dalmaciju na kojem se osvrnula na glasine o njenim estetskim zahvatima, zdravlju, golišavim fotkama i kolegicama s estrade.

"Na jednom portalu su čak napisali da sam neprepoznatljiva koliko sam hijalurona stavila u obraze pa često pomislim ono pobogu zar se moram opravdavat, zaista nisam, stvarno nisam. Održavam se neinvazivnim tretmanima, imam taj neki dobar gen, ali i dalje kažem, vjerujte mi, sve to skupa bi bilo nebitno da nemam taj optimističan dječji pogled na život. Sve to ne bi imalo smisla", osvrnula se popularna plavuša na teorije o estetskim zahvatima.

No, otkrila je i da nije protivnica takvih operacija: " Sad ovisi sve o čemu bi se radilo. Dakle, ja nisam radikalna, stvarno. Ako netko ima kriv nos pa zašto pobogu da ga ne popravi ako nam to mogućnosti pružaju. Dakle, nisam ja tako protivnica, naravno da sam protivnica toga da postanemo žrtve, da nam je to jedino bitno i da odgađamo starost."

Prošlo ljeto pisalo se o njenim zdravstvenim problemima, a odlučila je raščistiti teorije o čemu se točno radilo. "Dakle, to je bio vertigo, tu nema velikih mudrosti, to je poremećaj centra za ravnotežu kojem je u mom slučaju malo nedefiniran uzrok, oni ne znaju zašto se ti kristalići okrenu u drugom pravcu, to zaista zna biti jako neugodno", otkrila je Danijela.

Na trend objavljivanja golišavih fotki na društvenim mrežama Danijela gleda drukčije od mnogih svojih kolegica.

"Ako se ne uklapaš, svi te gledaju krivo i ti se osjećaš kao netko s posebnim potrebama na bilo koji način, ali sva sreća da sam ostala ustrajna u tome i sva sreća na ljudima koji mene poznaju u dubinu duše i znaju zaista tko je prava Danijela pa su bili uz mene i rekli mi, posvjedočili da moram ostat na svom putu jer sam to istinska ja.

Mislim da je najjednostavnije izići bez majice, zaboravit ređipet, obuć tangice, ja zaista mislim da to može apsolutno svaka žena koju pogledate, a kad trebaš dati nešto više, svoj personality, kad moraš iza svoje izgovorene riječi stati i kad moraš otpjevati pjesmu, kad iza svoje izvedbe moraš stati onda je to nešto puno više, a ja sam uvijek gledala malo više od sebe, sitna sam valjda pa nemam pojma", zaključuje Danijela.
 

Pročitajte više