Danijela Martinović pokazala najbližu osobu: "Moja srodna duša, moja polovica"

Foto: Instagram

DANIJELA MARTINOVIĆ na svom je Instagramu predstavila svoju najbolju prijateljicu Doris Karamatić s kojom dijeli čak i rođendan. 

"Doris je moja životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu s 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec, da je prekrivao gotovo cijelo nebo.Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada", napisala je Danijela, ali i otkrila da im je trebalo 14 godina da se upoznaju. 

"Upoznale smo se kada smo imale 14 godina u srednjoj Muzičkoj školi Josip Hatze. Obje smo svirale harfu, ja punih 6 godina, a ona će do kraja – njoj je harfa Život. Od tada smo i fizički nerazdvojne iako nam je jasno da smo nerazdvojene od prije samog početka pa do kraja predstave zvane Život i nakon nje", otkrila je pjevačica. 

Njihovo je prijateljstvo toliko blisko da je harfistici postala i krsna kuma. 

"Kuma je odmah nakon roditelja najvažnija osoba svom kumčetu. Odgovorna je brinuti se, strepiti i čuvati ga od svega, a pogotovo nakon smrti roditelja. Već nekoliko godina Dorisina su oba roditelja s punim povjerenjem prepustila meni palicu, shvatila sam ozbiljno tu ulogu", napisala je Danijela i podijelila snimku na kojoj njih dvije zajedno izvode glazbu u istoj crkvi, a koja je dio novog Danijelinog spota. 

Pročitajte više