Danijela Martinović priznala što misli o Vjekoslavi Huljić: To sam kasnije shvatila

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Danijela Martinović otvoreno je progovorila o punici svojeg bivšeg partnera Petra Graše. Vjekoslava Huljić pričala je o svojoj karijeri i privatnom životu u HRT-ovoj dokumentarnoj seriji Zauvijek autor scenarista i redatelja Tonija Volarića.

U emisiji su gostovali i pojedinci s kojima je Vjekoslava surađivala tijekom svoje karijere, a jedna od njih bila je i pjevačica Danijela Martinović, koja je tom prilikom otkrila kako su se njih dvije upoznale.

"Ja Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, otkad sam došla u Magazin. To je bio jedan vrlo, vrlo velik zalogaj nakon Ljiljane Nikolovske, koja je po mom mišljenju i dandanas jedna od najboljih pjevačica ovih prostora svih vremena", rekla je Danijela te istaknula i kako je prvi album grupe Magazin bio odskočna daska i za Vjekoslavu Huljić: "Ona je otvorila velika vrata na koja je ušla i koja su vječno ostala otvorena."

Danijela je otkrila i da prema Vjekoslavi gaji duboke emocije te da je na nju u mladosti gledala kao na drugu majku.

Vjekoslava o Danijeli: 90-ih je ona bila najveća zvijezda 

"Kad sam započinjala, osjećala sam tu neku žensku sigurnost u njoj i znala sam često, pogotovo na festivalima kad bismo se viđali, kad bi ona bodrila nas, sjesti joj u krilo. To je bilo zaista tako prirodno, osjetila sam neku majčinu sigurnost u njenom krilu. I to sam kasnije shvatila, to uopće nema veze s godinama, to jednostavno imate u sebi i širite to iz sebe", komentirala je Danijela.

Ni Vjekoslava nije štedjela na lijepim riječima za Danijelu.

"Kad je došla u bend, Danijela je bila jako mlada i bila je osam-devet godina u bendu i, kad je otišla, njezina se samostalna karijera pokazala kao vrlo raskošna. Zapravo, tih 90-ih godina ona je bila možda najveća zvijezda zabavne glazbe i njezin album bio je najprodavaniji album 90-ih godina, s hitovima Zovem te ja i Da je slađe zaspati", prisjetila se Vjekoslava.

Podsjetimo, Danijela je skoro 25 godina bila u vezi s Petrom Grašom, koji je danas Vjekoslavin zet jer se oženio njezinom kćeri Hanom. Grašo i Hana zajedno imaju kćerkicu Albu, a trenutačno čekaju svoje drugo dijete.

Danijela je nakon prekida veze s Petrom pronašla sreću s bivšim inspektorom Josipom Plavićem.

Pročitajte više