Pogledajte kako je Danijela reagirala kad je srela sina Grašinog vjenčanog kuma

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

62. IZDANJE Splitskog festivala privuklo je brojna poznata imena s domaće scene.

Pozornost je privukla Danijela Martinović koja je nastupila u bijeloj haljini koja je neodoljivo podsjećala na kroj vjenčanice. U jednom trenutku je iza scene susrela 19-godišnjeg košarkaša Roka Rađu, sina Dina i Viktorije Rađe, te mu se veoma obradovala, a susret su zabilježili i fotografi.

Roko je na festival stigao u društvu mame Viktorije. Inače, njegov otac Dino bio je vjenčani kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić.

Vucin sin hit festivala

Hit je na festivalu bio Vilibald Vuco, sin Siniše Vuce kojeg su u jednom trenutku okružile prijateljice i obožavateljice.

Otac i sin zajedno su nastupali na festivalu, a iz publike su ih bodrile Vilibaldove prijateljice Domenica Žuvela i Mia Dimšić.

Nagrade

Marko Bošnjak dobio je nagradu za najdebitanta, Stjepan Lach je nagrađen za najbolju interpretaciju, dok je Mladen Grdović dobio nagradu dijaspore.

Nagradu za najbolju pjesmu festivala prema odabiru medijskog žirija dobila je Lorena Bućan, koja je osvojila i prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda. Prvu nagradu publike osvojio je Luka Nižetić s pjesmom Kad se rodiš usrid Splita.

Pročitajte više