Danijelina večer puna iznenađenja: Uz Grašu, pridružio joj se i Dino Rađa

Foto: Press

PUBLIKA u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog dugo će pamtiti emotivni koncert Danijele Martinović "Jednu za ljubav" koji je trajao više od dva sata. Danijela je koncert započela pjesmom "Zovem te ja", pjevala je brojne hitove iz bogate karijere poput "Ide mi", "Grube riječi", "Brodolom", "Pleši sa mnom" i druge.



Prekrasna atmosfera bila je dodatno začarana svjetlosnim efektima, a ovacije publike dobili su i Danijelini gosti. Prvi je s Danijelom zapjevao Tonći Huljić u pjesmi "Gdje Neretva hladna teče".

S dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom Danijela je otpjevala pjesmu Magazina" Sve je plavo". Iznenađenje za publiku bio je nastup Dina Rađe koji je pratio Danijelu na gitari u pjesmi Me and Bobby McGEE. Danijela je, nakon ovacija publike, koncert  završila pjesmom "Što sam ja".



Danijela se tri puta presvlačila, te je nosila kreacije Aleksandre Dojčinović, Cadieux i Arilea. Neposredno uoči koncerta, voditelj Dalibor Petko predstavio je knjigu poetskih zapisa Danijele Martinović "Šalabahter života".

Glazbenica je nakon koncerta brojnim fanovima potpisivala prve primjerke ove jedinstvene knjige te se fotografirala s njima.

Pročitajte više