Danijeline ljubavi: Za Thompsona se udala u tajnosti, s Grašom bila 24 godine

Foto: Davor Puklavec/Ivo Čagalj/PIXSELL/Youtube

DANIJELA MARTINOVIĆ je već neko vrijeme u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Prethodno je 24 godine provela s glazbenikom Petrom Grašom.

Vijest o njihovom prekidu proširila se u svibnju 2021. godine. Bivši par se upoznao 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu. Danijelu i Grašu se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

Nekoliko mjeseci nakon njihova prekida Grašo je ušao u vezu s Hanom Huljić, s kojom se vjenčao u veljači prošle godine. Ubrzo su dobili i kćer Albu. Glazbenik je u jednom nedavnom intervjuu otkrio da je s Danijelom ostao u dobrim odnosima. 

Prije Graše bila u braku s Thompsonom

Prije Graše Danijela je bila u braku s Markom Perkovićem Thompsonom. Vjenčali su se u tajnosti 1995. godine u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Dok je bio u braku s Danijelom, Thompson je upoznao svoju sadašnju suprugu Sandru.

Kako bi se vjenčao s njom, trebao je dobiti crkveno poništenje braka s Danijelom. Prvi pokušaj poništenja bio je odbijen, a 2005. godine crkveni sud u Splitu ipak je poništio njihov brak. Već su tada počele glasine da je Danijela započela vezu s Grašom, što ona nije skrivala.

"Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak.

Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena", ispričala je svojevremeno Danijela koja je 1992. s Thompsonom snimila pjesmu Potonut ću.

Novog partnera upoznala prije godinu dana

Nakon dugogodišnje veze prekinula je i s Grašom, a svog novog partnera pjevačica je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", ispričala je Danijela za Gloriju

Pročitajte više