Danju moćne žene, noću rockerice: Evo kako hrvatskim političarkama stoji kožni look

Foto: Igor Šoban/Press

U KONCERTNOJ dvorani Vatroslava Lisinskog u subotu je pop rock band Parni Valjak održao  koncert u sklopu humanitarne akcije “Korak u život”. Puna dva sata pred više od 1500 posjetitelja, Parni Valjak je dokazivao da su s godinama sve bolji, a publika je uživala u odličnoj atmosferi i hitovima.

Svi prisutni kupnjom ulaznice pokazali veliko srce te dali potporu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji koji su bili gosti na koncertu te koji su s puno emocija doživjeli uspješnu akciju Rotary Cluba Zagreb Kaptol.

Tijekom cijele večeri svi koji su željeli pomoći ovu akciju mogli su to učiniti i pozivom na donacijski  telefona 0609001 (6,25 kuna; PDV je uključen u cijenu), pa je tako tijekom večeri bilo više od 26 000 poziva. Broj je otvoren do 01.03. stoga svi koji žele pomoći i uključiti se mogu to učini pozivom ili slanjem poruke i biti dio lijepe priče “Korak u život”.

U publici su se te večeri našle i brojne poznate osobe koje su došle podržati ovaj hvalevrijedan projekt, a među njima tu su bili i brojni poznati hrvatski političari.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta  Predrag Šustar, Ministrica socijalne politike i mladih Bernarda Juretić, Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, posebni izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, Tomislav Madžar, potpredsjednice Sabora Milanka Opačić i Vesna Pusić, arhitekt Otto Barić, poduzetnik Davor Štern, pročelnik gradskog ureda za obrazovanje i sport Ivica Lovrić, Pavle Kalinić samo su dio poznatih lica iz publike.

Zanimljivo, većina dama iz svijeta politike upravo na ovom je koncertu odlučila pokazati svoju rock stranu: dok su danju moćne poslovne žene, ovaj su put pokazale da u večernjem izdanju vole kožu. Kako im stoji, pogledajte u galeriji.

Pročitajte više