Daria Werbowy i Lara Stone snimile kampanju u bikinijima pa se skinule do kraja za časopis

LJEPOTICE Daria Werbowy, Julia Stegner, Erin Wasson, Sasha Pivovarova i Lara Stone u bikinijima su snimile novu kampanju za ljetnu kolekciju H&M-a. Snimanje se odvijalo u mondenom ljetovalištu St. Barts na Karibima, a seksi modeli su pozirali pred fotoobjektivom Patricka Demarcheliera. Djevojke su na snimanju kampanje otkrile i svoje najdraže uspomene s ljetovanja.

Daria je rekla kako najviše pamti noćno surfanje u Irskoj, Sasha je navela kako je "savršena plaža - prazna plaža", a Lara je kazala kako su joj najdraže uspomene s plaže prošlogodišnje ljetovanje u Meksiku sa njenim zaručnikom Davidom Williamsom. Podsjetimo, par se nakon četveromjesečne romanse zaručio u siječnju ove godine, a vjenčanje bi idućeg vikenda trebalo biti u Londonu.

Osim seksi editorijala za H&M, Daria Werbowy i Lara Stone ovih su dana snimile i jedan provokativan editorijal za prvi broj Industrie Magazinea, za članak pod naslovom "Kako izgledati dobro gola". Izdavači novog časopisa kako bi zainteresirali čitatelje već su objavili dvije Darijine fotografije, a za uživanje u golišavim fotografijama lijepe Lare Stone ipak će se morati pričekati izlazak prvog broja časopisa.

Pročitajte više