Dario se javio nakon drame u Večeri za 5: Ljudi mi prijete, nisam mogao zaspati

Screenshot: YouTube

DARIO OREŠKI oglasio se na svom YouTube kanalu nakon drame u posljednjoj epizodi ovotjedne Večere za 5 na selu koja se snimala u okolici Varaždina.

"Nažalost, desilo se to što se desilo. Vrijeme se više ne može vratiti, ne možeš van iz svoje kože", započeo je Dario. "Jeste me popljuvali, mene, gospođu Mariju i Andreu. S jedne strane od vas to nije lijepo, a opet s druge strane nije lijepo ni to što sam ja slučajno udario u čašu i prolio i to što sam našao dlaku i morao reći", rekao je.

"Jako mi je žao što sam rekao za bilo kakvu dlaku i što sam slučajno udario u čašu. Trebao samo biti cijelu večer tiho, ništa ne bojkotirati. Biti tiho i pokazati kako se ponaša pravi čovjek, imam kulture, ali tu večer sam pukao", zaključio je.

"Trebao sam realno ocijeniti i otići kući", kaže. Požalio se i na vulgarne komentare koje dobiva nakon prikazane epizode. "I vi ste nekulturni kao i ja", poručio je hejterima te dodao da nije mogao zaspati nakon što je pročitao komentare. "Ja sam se gospođi Ivanki ispričao. Kad je plakala, došao sam, zagrlio sam je i ispričao se. Nisam ništa zlonamjerno htio, samo sam htio da ona vidi kako je kad ti netko napravi na večeri ono što je ona nama radila", objasnio je.

"Dolaze mi prijetnje, to nije normalno da meni netko prijeteće poruke šalje. Da moram paziti itd. Neću podnijeti nikakvu prijavu, ali ću otići na RTL Potragu pa se vidimo tamo", zaprijetio je.

Podsjećamo, Dario je svojim ponašanjem uspio rasplakati domaćicu Ivanku i njenu kćer Vlatku. Ivanka i Vlatka na početku su tajile da su majka i kći zbog čega su ostali kandidati zaključili da Ivanka želi tako izvući pobjedu, a čitavog tjedna je zbog toga bila neugodna atmosfera na večerama u inače opuštenom kulinarskom showu.

Sve je to razljutilo i dio gledatelja koji su zaključili da je epizoda bila "sramota za RTL".

Pročitajte više