David Beckham o imenu kćeri: Postoji sedam svjetskih čuda, duga ima sedam boja

DAVID BECKHAM naširoko je objasnio kako su se on i njegova supruga Victoria odlučili za ime Harper Seven koje su nadjenuli svojoj novorođenoj kćeri. Nogometaš je na svom Facebooku napisao kako svi puno nagađaju o tome, a ime su odabrali jer ime se već jako dugo sviđa.

"Harper je staro englesko ime koje volimo, a još jedan razlog je i taj što se tako zove autorica Victorijine najdraže knjige "Ubiti pticu rugalicu", Harper Lee. To je jaka, strastvena knjiga, i otuda ime Harper. Puno ljudi misli da smo je nazvali Seven zbog broja na mom dresu. Taj mi je broj donio puno sreće i jako je utjecao na moju karijeru, ali za odabir imena je sam djelomično zaslužan. Jedan od glavnih razloga za Seven je taj što taj broj simbolizira duhovnu percepciju; sedam svjetskih čuda, sedam duginih boja. A u puno kultura na svijetu taj se broj smatra sretnim", objasnio je David.

Nogometaš kaže kako ej potpuno drugačije imati djevojčicu nakon tri sina. "Nevjerojatno je. Po kući je ružičasta boja, i lila, a s djevojčicama moraš biti puno pažljiviji nego s dječacima, na to nisam navikao. Tako da mi je potpuno novo iskustvo imati taj zavežljaj zadovoljstva u rukama", rekao je zgodni i slavni tata.

Pročitajte više