David Beckham želi da mu sinovi budu nogometaši

NOGOMETNA zvijezda David Beckham priznaje kako bi bio sretan da mu sinovi postanu nogometaši. Bivši kapetan engleske reprezentacije ima tri sina, 11-godišnjeg Brooklyna, 7-godišnjeg Romea i 5-godišnjeg Cruza s bivšom pjevačicom koja se trenutno bavi dizajniranjem, Victoriom Beckham.

"Stvarno vole igrati nogomet, ali vole i ostale sportove. Budući da živimo u SAD-u, vole i bejzbol, američki nogomet i košarku. Vrlo su talentirani dječaci, a bavit će se čime će god htjeti. No, bilo bi sjajno da odaberu nešto vezano uza sport, jer je to prava stvar", kaže David, koji zbog ozlijede ove godine neće sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Africi.

Osim svojih vlastitih sinova, David i druge dječake potiče na bavljenje sportom, osobito nogometom. Tako je zvjezdani nogometaš jučer u New Yorku gostovao u jutarnjem showu Good Morning, America. U studio prepun najmlađih nogometaša i nogometnih fanova David je stigao na štakama, a svojim je pojavljivanjem sve oduševio te je neumorno dijelio autograme najmlađim obožavateljima. 

Pročitajte više