David Furnish brani svog muža Eltona Johna: Madonnina zahvala je bila sramotna!

DVA DANA nakon dodjele nagrada Zlatni globusi, trzavice između nagrađenih i "gubitnika" ne jenjavaju. Prvi u ovom nizu su svakako kraljica popa Madonna i britanski pjevač Elton John, koji je u prepucavanje uključio i svog muža Davida Furnisha. Podsjetimo, Elton John bio je nominiran, skupa s Madonnom, za najbolju pjesmu. Pjevač je u razgovoru na crvenom tepihu izjavio da nema šanse da Madonna dobije nagradu. Ona je ipak dobila nagradu, a tko izgubi - ima se pravo ljutiti.

Eltonov muž, filmski redatelj David Furnish koji s Eltonom odgaja sina, osvrnuo se ljutito na Madonnin Zlatni globus na svom Facebook profilu: "Madonna. Najbolja pjesma???? Odjebi!!!", te dodao objašnjenje: "Madonnino osvajanje nagrade za najbolju pjesmu pokazuje koliko vjerodostojnosti uopće ima tj. nema u Zlatnom globusu. Njezin govor zahvale bio je sramotan i narcisoidan. A njezino kritiziranje GaGe pokazuje koliko je ona očajna". Furnish se referirao na Madonninu izjavu da je primijetila da je pjesma "Born this way" Lady Gage slična njezinoj "Express yourself", ali i da joj sličnosti s Lady Gagom kojoj je uzor, uglavnom laskaju.

Madonna je u svom govoru zahvale spomenula kako je pjesma nastala na inzistiranje njezina menadžera "koji joj je smetao dok se pokušavala posvetiti režiranju" filma "W.E.", ali da mu zahvaljuje zbog toga. Elton je komentirao da je nagradu mogla dobiti Mary J. Blige za pjesmu iz filma "Tajni život kućanica", ali da Madonna nema nikakve šanse, što se pokazalo kao pogrešna procjena.

Pročitajte više