De Niro (79) komentirao vijest da Al Pacino (83) čeka dijete: Malo je stariji od mene

Foto: EPA

GLUMAC Robert De Niro u dobi od 79 godina dobio je dijete, a nedavno je objavljeno i da njegov kolega, 83-godišnji Al Pacino čeka prinovu. Gostujući u emisiji Today De Niro je govorio o očinstvu te je prokomentirao i vijest da Al Pacino čeka dijete sa svojom 29-godišnjom djevojkom Noor Alfallah. 

Kazao je da je jako sretan zbog Ala Pacina. "On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro. Inače, De Niro i Al Pacino zajedno su glumili u filmu Irishman. 

Planiraju zajednička druženja

U intervjuu za Extru De Niro je otkrio da njih dvojica već planiraju zajednička druženja s najmlađom djecom. "Igrat ćemo se igračkama na podu", našalio se glumac.

De Niro je nedavno rekao da ga je očinstvo osnažilo te da nije iznenađen sedmim djetetom jer je ono bilo planirano. Uz sedmo dijete Robert ima i kćer Drenu (51), sina Raphaela (46), blizance Aarona i Juliana (27), sina Elliota (25) i kćer Helen (11).

Pacino zatražio test očinstva

Al Pacino je navodno sumnjao da dijete koje čeka njegova djevojka Noor Alfallah nije njegovo, pa je zatražio da potvrdi očinstvo DNA testom, izvijestio je TMZ. Glumac nije vjerovao da je dijete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Noor je naposljetku napravila test koji je dokazao da je Pacino otac njezina djeteta.

Pročitajte više