Debbie Harry: Kao tinejdžerica bila sam ludo zaljubljena u Marilyn Monroe



PJEVAČICA legendarnog novovalnog benda Blondie, 65-godišnja Debbie Harry u jednom je intervjuu priznala kako je tijekompuberteta bila zaljubljena u neke poznate dame, a posebno u Marilyn Monroe. "Privlačile su me sve holivudske plavuše. Marilyn Monroe, Jane Mansfield... Jesu li mi se zaista sviđale? Da, ima nešto biseksualnosti u tome", rekla je.

Debbie, koja je poznata po svom aktivizmu za prava biseksualnih, homoseksualnih, transseksualnih i transrodnih osoba,  otvorila je svoje srce i još priznala: "To je definitivno dio djevojačke kemije. Mi svi gledamo jedni na druge u seksualnom smislu. Naravno da je ponekad i riječ o imitaciji - kad kažemo da netko ima lijepu kosu ili dobro dupe, ali tu postoji i ona neka želja. Ja sam otvorena i liberalna osoba, kao što već dobro znate".

Osim na poznate žene, Debbie je bila zaljubljena i u neke poznate muškarce poput Ringa Starra iz Beatlesa. "Ringo se činio kao onaj sretni momak u grupi. Ono na čega sam ja pala bile su krupne, duboke i vesele oči", zaključila je.

Pročitajte više