Dečki, navalite: Iva Jerković haljinu ima, ali pratnju za crveni tepih - nema!

PRIPREME za Storyjev crveni tepih, najveći crveni tepih u Hrvata, polako se privode kraju. Koliko doznajemo, svi uzvanici toalete su već odabrali, uključujući i Marka Grubnića koji se sinoć pred kamerama Red Carpeta prenemagao u vječnoj ženskoj dilemi, što obući i kako zablistati. Kako nam je rekao izmučeni Ivica Klarić, on i Modni Mačak su ovu delikatnu modnu situaciju izgladili nakon što su se ugasile kamere, a što će Marko obući, saznat ćemo tek večeras.

Od Ive Jerković smo, pak, saznali da je haljinu za večeras davno odabrala, odlučila se za hrvatske Dolce&Gabbanu, modni dvojac Elfs, a zatekli smo je u biranju pripadajućeg nakita, aktivnosti koju je ostavila za zadnji čas. Međutim, ono što Iva Jerković još uvijek nije odabrala jest u čijoj pratnji će stići na crveni tepih, ali da ga neće propustiti je sigurno! "Posudila sam haljinu od Elfsa, a evo upravo sad biram nakit. Međutim, s kim ću na crveni tepih još uvijek ne znam, ali sigurno je jedno, sama neću", rekla nam je Iva.

Kućni party zbog bolesti

A na crveni tepih ni s pratnjom, ni bez pratnje neće ni Barbara Kolar, koja je ove sezone ostala pošteđena smješkanja pred foto objektivima, ali i eventualne nove pokude Fashion Gurua zbog bolesti, koju već desetak dana "vuče". "Za večerašnji party oblačim pidžamu i ostajem kod kuće. Već desetak dana sam bolesna, tako da sam večeras ispred televizora s daljinskim u ruci", kašljući je promucala.

Hoće li večeras kiša pokvariti, poput prošle godine, već tradicionalno prešetavanje hrvatskih celebrityija i onih koji to žele postati, ostaje nam da pričekamo i vidimo, a ono čega ćemo se sigurno nagledati su sve godine dublji dekoltei, sve češći modni gafovi, a koje dame će, šetajući se ispred Mimare, pokazati nedostatak dobrog ukusa ili prisutnosti stilista, zasad nam ostaje (doduše, relativno lako) samo prognozirati!

Željka Perić, Vanda Voloder
Foto: Index

Pročitajte više