"Dečki za vojsku. Koji je Brendon?" Ovako je Stanković najavio novu emisiju

Foto: Robert Anić/PIXSELL/Facebook

ALEKSANDAR STANKOVIĆ, urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2, na Facebooku je na neobičan način najavio ovotjednu emisiju. Naime, objavio je AI fotografije hrvatskih političara koji su pomoću umjetne inteligencije prikazani kao likovi iz kultne serije 90-ih Beverly Hills 90210. 

Fotografije prikazuju predsjednika Zorana Milanovića, šefa SDP-a Peđu Grbina, predsjednika sabora Gordana Jandrokovića i premijera Andreja Plenkovića.   

"Dečki za vojsku. Koji je Brendon?" našalio se Stanković u objavi, aludirajući na lika iz serije, Brandona Walsha. U novoj objavi otkrio je da će u sljedećoj emisiji gostovati redatelj Filip Filković Philatz, koji je privukao pažnju AI fotkama hrvatskih političara. 

"Jedan od kreativnijih ljudi u Hrvatskoj Filip Filković Philatz gost je emisije Nedjeljom u 2. U zadnje vrijeme poznat po tome što umjetnu inteligenciju koristi za smještanje političara u neke druge kontekste od onih koje smo navikli, Filip Filković govorit će i o uspješnim projektima za HTV Dulum zemlje i Lovac na bilje, izložbi koju organizira u Klovićevim dvorima te objasniti zašto misli da smo previše opterećeni negativnim emocijama", napisao je Stanković. 

Pročitajte više