Dečko je ostavio jer je mislio da ga vara, nije mogao vjerovati što je zapravo radila

Screenshot: YouTube

JEDNA se žena na Redditu požalila na svoj problem s bivšim dečkom s kojim je bila tri godine.  

Dečko ju je ostavio jer je mislio da ga vara, a ona je zapravo izmišljala da ide u trgovinu ili obavlja razne poslove kako bi mogla u miru jesti pileće medaljone u McDonald'su. Naime, njen je dečko vegan, a i ona je pristala postati veganka kad su se zajedno useljavali, no ipak nije mogla izdržati bez mesa.

"Radila sam to već mjesecima kad je on počeo sumnjati, a jučer je eksplodirao i optužio me da ga varam jer sam puno puta izašla iz kuće i nisam mu dozvolila da ide sa mnom", napisala je. "Zatim je prekinuo sa mnom. Naravno da sam mu sve priznala, ali mi ne vjeruje. Misli da mu lažem za McDonald's te da samo pokušavam prikriti da spavam s drugim tipom. Kako da mu dokažem da ne lažem? Nikad nisam mislila da će mi se veza raspasti zbog nečeg ovako glupog."

Mnogima je njena priča bila urnebesna, a neki su joj dali i savjete. "Ako si u McDonald'su plaćala karticom, pokaži mu popis plaćanja." No, netko je stao i u obranu sad već bivšeg dečka. "Lagala si mu, a iskrenost je ključna za uspješnu vezu. Kad radiš stvari partneru iza leđa, nešto loše će se sigurno dogoditi. Nauči nešto iz ovoga i pokušaj biti iskrena u budućim vezama jer laganje može dovesti samo do patnje", napisao joj je.
 

Pročitajte više