Dečko joj rekao da ima pivsku škembu pa na kraju požalio zbog toga

Foto: Instagram/Twitter

SHELBY JOHNSON iz američke države Oregon obratila se za savjet svojim pratiteljima na Twitteru nakon što joj je dečko prigovorio da ima pivsku škembu.

Iako Shelby ima samo 55 kilograma njen joj je partner rekao da je primijetio da je dobila na težini, te da se brine kako mu više neće biti privlačna.

"Definitivno si dobila pivsku škembu. Tvoj je trbuh istaknutiji od mog, to je čudno", rekao joj je između ostalog dečko s kojim je u vezi pet mjeseci.

Shelby je podijelila njihovu prepisku i upitala pratitelje smatraju li da je pretjerano što ju je to povrijedilo.

"Pretjerujem li ako se osjećam povrijeđeno zbog ovog. Ne mogu shvatiti kako bi netko tko tvrdi da me voli mogao reći ovako nešto?", napisala je ona.

Također je objasnila kako se u tinejdžerskim danima borila s percepcijom o svom tijelu, te da je njena težina tad varirala od 35 do 40 kilograma, a liječnici joj nisu mogli pomoći da zadrži kilažu.

"Tek sam s dvadeset počela dobivati na kilaži. Sad imam 55 kilograma i nikad se nisam osjećala sretnijom ni zdravijom", kaže.

Njena je objava dobila gotovo 40 tisuća lajkova, a podijeljena je preko pet i pol tisuća puta.

Korisnici Twittera ostavili su joj brojne poruke podrške, te joj posavjetovali da prekine s njim što je uskoro i učinila.

"Želim vam samo reći da smo prekinuli i da se on osjeća užasno, osobito nakon što je saznao da je moja objava postala viralna. Rekao mi je da će mu ovo iskustvo pomoći da postane bolja osoba", obavijestila je Shelby pratitelje.  

Pročitajte više