Dečko koji je s utakmica odlazio tramvajem danas je najpoželjniji frajer u Hrvatskoj

Foto: Instagram/EPA

JOŠKO GVARDIOL je danas u Hrvatskoj ono što je Ante Rebić bio 2018. godine. 

"Evo mi svekrve", "Ovako će meni trčati u zagrljaj", šale se očarane Hrvatice u komentarima na društvenim mrežama nakon što je osvanula fotografija 20-godišnjeg Joška kako stoji uz mamu nakon utakmice s Belgijom. Joško već neko vrijeme drži titulu najpoželjnijeg neženje među nogometašima. Ljubavni status mladog Zagrepčanina dalmatinskih korijena zanima mnoge.

Nedavno je u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih otkrio da nije u vezi, ali i da ga privlače starije žene. "Čekaj, ti voliš malo starije?" pitao ga je Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

"Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru", odgovorio je nogometaš. "Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram", dodao je u šali. Rekao je tad i da mu samački život nekad teško pada.

>>ANKETA Tko je najzgodniji Vatreni na Svjetskom prvenstvu u Kataru?

S utakmica kući odlazio tramvajem

"Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad trebam mir, osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj", priznao je. Ipak, ne krije ni da mu ne nedostaje ljubavnih ponuda. "Prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil", priznao je skromno.

Joško je simpatije mnogih pobrao još 2019. godine kad je srušio Inter na Maksimiru sa samo 17 godina i kući otišao - tramvajem. "Još se uvijek nekako najbolje osjećam u tramvaju. Nekada me zna suigrač odbaciti do kuće, nekada odem pješke jer uživam hodati… No, otkako me netko slikao u tramvaju, malo mi je neugodno jer sad svaki put kada uđem, netko vadi mobitel", rekao je nakon toga.

Skromni dečko sa zagrebačkih Srednjaka odrastao je s ocem Tihomirom, majkom Sanjom i sestrama Lorenom i Frankom. Da nije postao nogometaš bio bi, rekao je jednom, ribar poput oca. Obitelj ga sad bodri u Kataru s tribina, dok on iznova fascinira navijače svojom igrom.

Pročitajte više