Dečko Naomi Campbell namjerava potrošiti milijune na njenu rođendansku proslavu?

CRNA pantera Naomi Campbell planira svoj 40. rođendan proslaviti na francuskoj rivijeri. Okruglu proslavu u svibnju organizirat će manekenkin dečko, ruski milijarder Vladimir Doronin. "Vladimir će pripremiti i financirati cijeli događaj, a slavit će se ili baš u Cannesu ili u bližoj okolici. On je za Naomi isplanirao cijeli niz zabavnih događaja koji će prethoditi glavnom tulumu na tajnoj lokaciji, najvjerojatnije nekoj jahti", otkrio je jedan izvor New York Postu.

Naomin rođendan slavit će se otprilike u isto vrijeme kad se održava filmski festival u Cannesu, a upravo je ta manifestacija značajna za crnu ljepoticu i njenog dečka jer su se prije dvije godine tamo upoznali. Vladimir je za Naomin jubilej odlučio pošteno "odriješiti kesu" pa navodno planira potrošiti milijune funti kako bi svojoj dragoj osigurao savršenu večer. Pozivnice se već šalju, a slavni gosti će pristizati iz New Yorka, Londona i Moskve.

Manekenka, poznata po neugodnim ispadima u prošlosti, nedavno je otkrila kako će joj 40. rođendan biti prekretnica u životu. "Mislila sam da nikada neću doživjeti četrdeset. Bilo je trenutaka kad nisam mogla samu sebe pogledati u ogledalu jer mi se nije sviđalo to u što gledam. Bijes nije bio moj jedini problem, imala sam ih puno", priznala je Naomi nakon što je odlučila postati boljom osobom.

Pročitajte više